Хочу замуж

Селезнёв Александер
Сиджу косу заплітаю, в люстерко шепочу
За сусіда -козаченька дуже заміж хочу
А він ніби навіжений хату обминає
То біжить через городи,то в сопілку грає

Ой,піду до його двору і скажу в очі
Якщо ти мене не візьмеш - інші є охочі
Є вусаті,є безвусі,а є щей багаті
А я змушена даремно сидіти у хаті

Дорогенький мій козаче,будеш жалкувати
Познайомилась з багатим,буде мене брати
В нього коні,в нього хата,а ще й три корови
А у тебе тільки вуси та гарні брови

А той ніби і не чує,у сопілку грає
У неділю він до мене сватів засилає
Нащо мені нелюбий із своїм добром
Я піду хоч на край світу з миленьким Дмитром
                15.10.2006 року

                Автор:Александр Селезнёв,Никополь