Не випити кохання чашу

Надежда Рубан
  Не  випити.

А  ми  лежали  пліч  о  пліч,
І  зорі  в  небі  мерехтіли,
Нам  не  забути  кохання  ніч, 
Яку  жадали  і  хотіли.

Коханням  ліжко  застелю,
Всі  спалені  мости  забуду,
Краєчок  неба   прихилю,
Зав  бранку  знову  тобі  буду.

Сутінки  заховали  ліпоту,
Осінь  за  вікном  вже  свище  вітром,
Не  випити   удвох  кохання  чашу  ту,
Не  випити , не  зміряти  у  літрах.


Автор: Н.П.Рубан.