Гоблiни

Дьюти Фри
Все стало ясно - двічі-два - чотири!
... і ми лишилися квартири...
А взавтра скажуть - двічі два -
це - п'ять - і знов ми будем танцювать!
Бо... - гобліни,
І з нас ні взять, ні дать...