Эмигранты

Селезнёв Александер
Сини мої,орли мої
Чому далеко на чужині
Коріння губите своє
Ви ж так потрібні Україні

Чому втекли,мов пацюки
Коли судно треба латати
Коли державу навпаки
Пора на ноги підіймати

Хто ж як не ви потрібні їй
Здорові,сильні та вродливі
Щоб відродить життя із мрій
Нарешті в звільненій країні

Чи ви повернетесь додому
Коли країна оживе
Коли піде життя у всьому
Тоді в вас мандри перерве.

Ви на готове завжди всюди
Навіщо руки вам марать
За вас нехай працюють люди
А потім буде що сказать

Та тільки зюськи вам туристи
Без вас державу підведуть
А вам прийдеться дулі з`їсти
Довіри більше не дадуть

Так що подумайте гарненько
Перш ніж поїхать за кордон
Таких як ви там чималенько
А повернутись-де закон?

                10.03.2004
       Автор:Александр Селезнёв,Никополь