Возрождение

Селезнёв Александер
Україно-Україно де твоя родина?
Де твої сини і доньки,де мова єдина?
Твоя мова по всім світі літає,співає
Та на рідній Батьківщині їй волі немає

Розмовляють хто як хоче і хто як уміє
Хтось її не хоче знати,хтось не володіє
Хоч вона найкраща мова на всім білім світі
Так сказав Тарас Шевченко в своїм "Заповіті"

Любіть свою рідну землю,мову поважайте
Захищайте ріднесеньку,кривдить не давайте
Що не знаєте ви мови,знайте-винуваті
Її нищили віками в ті часи прокляті

Та відродиться земля й наша Україна
Буде добре все у нас,мова теж єдина
Ще радітиме Тарас із гори крутої
Слава вернеться до нас,до землі святої