Золотая осень

Селезнёв Александер
З дерев вже листячко спадає
Бо осінь літо проганяє
І сонце майже вже не гріє
Про пору теплу гай наш мріє

Кружляє листячко,кружляє
На землю ковдрою лягає
Тепліше взимку спочивати
Прийшла пора деревам спати

Вони давно пороздягались
В осінній зливі покупались
Затамувались до весни
Їм будуть снитись гарні сни

Колише вітер,гай гойдає
До нього тихо промовляє
І колисає,мов дитину
Щоб той заснув в лиху годину

                20.09.2006 року
               
                Автор:Александр Селезнёв,Никополь