Каламбур на беларускай мове - 66

Леонид Ганчаров
Каламбур падманутага  мужа і сябра

Зайшоў у спальню: Юра з маёй Юлей.
Спіць сябар з маёй жонкай, вось дык бруд.
І хоць, вядома, я не Цэзар Юлій,
Задаў пытанне сябру: "І ты, Брут?"
***

Каламбур обманутого мужа и друга

Зашёл в спальню: Юра с моей Юлей.
Спит друг с моей женой, вот так грязь.
И хотя, конечно, я не Цезарь Юлий,
Задал вопрос другу: "И ты, Брут?"