Легко...

Анжела Ангел Шкицкая
ЛЕгко так залишити скло,
Розіп*явши його на дрізки.
Як життя залиша відрізки,
Де тобі не завжди везло.

Пригадаю вчорашній сон,
Той, де був ти зі мной щасливим.
А тепер все таке мінливе.
Тільки світло з чужих вікон...