В твоих глазах

Юлия Донева
ОЛЬГА АЛЕКСЕЕВА.5

В твоих глазах зелёных и больших
Улыбка отразилась мне на миг.               
Но взгляд твой ровный и глубокий            
Мне подарил лишь миг далекий.

Превела на Бъпгарски: ЮЛИЯНА ДОНЕВА

В  ТВОИТЕ ОЧИ

В  очите ти  зелени и големи,
се отрази усмивка в мен, за миг.
Но погледът ти равен и дълбок,
Ми подари далечен само, миг.