От улыбки твоей. Аркадий Белкин

Радко Стоянов 2
 От улыбки твоей  зажигаются звезды
 И на сердце становится и теплей, и светлей
 И признаться в том нужно, и сказать это нужно смелей,
 Что улыбка твоя - для меня словно воздух.
 Что улыбка твоя  - и вина даже слаще,
 Что улыбка твоя - словно ночью сияет луна.
 Улыбаться так можешь ты только одна.
 Только ты улыбайся,
 Улыбайся почаще.   


ОТ ТВОЯТА УСМИВКА
       Превод: Радко Стоянов

Усмивката твоя разпалва звездите.
И на сърцето ми става топло и светло.
Да призная това е нужно, да го кажа е смело.
Че усмивката твоя за мене е въздух!
Че усмивката твоя е по - сладка от вино!
Че усмивката твоя сияе като Луната!
Да се усмихваш така можеш само ти.
Ти само се усмихвай!
Усмихвай се по- често!