Я буду любить тебя вечность. Ким Барссерг

Радко Стоянов 2
Я буду любить тебя вечность,
И не секундочкой  меньше.
Моя любовь безгранична,
Как звездный свет бесконечный.

Моя любовь к тебе вечна…


Любить  я не буду всегда,
Всегда, это тяжко и много.
Всегда - это цепь и замок,
И ключ от замка у бога.

Мне надо, любимая,  много…

Хочу любить тебя вечно,
И если  захочешь расстаться,
Не уподоблюсь тени,
Не попрошу остаться.

Я буду любить тебя вечность…


АЗ ТЕБ ЩЕ ТЕ ОБИЧАМ ВЕЧНО

       Превод: Радко Стоянов

Аз теб ще те обичам вечно!
И нито секунда по- малко,
че  любовта ми безгранична
е като звезден свят безкраен.

О, моята любов е вечна…

Не ще те винаги обичам,
че винаги е много тежко,
че катинар е то с верига,
а ключът е у Бог самия.

Ах, как обичам те, любима…

Ще търся любовта ти вечно,
но щом раздяла пожелаеш,
не ще превърна се на сянка,
не ще те моля да останеш.

Аз теб ще те обичам вечно…