Несе мене бричка

Надежда Рубан
    Несе  мене  коник


Несе  мене  коник  буланий,
Крізь  сосни,  берези,  ялини,
Крізь  запах  сіна  аромат
У  серце  Верховини.

Несе  мене  бричка  у  гори,
Лиш  клацають  в  ритмі  копита,
Качає  ту  бричку,  як  штормом,
Дощами  дорога  розмита.

Все  вище  і  вище  у  гори,
Все  ближче  і  ближче  до  неба,
І  хочеться  більшого  драйву,
Мені  цього  треба  і  треба.

Як  виїду  я  на  ту  гору,
То  серце  щораз  завмирає,
Стою  і  дивлюсь  на  Язвори
І  щастям  мене  окриляє.

Як  губка  красу  ту  втягаю,
Складаю  в  кладовці  душі,
Про  гори   пісню  співаю
І  рифмую  рядочки  віршів.

Душею  я  тут  спочиваю,
Хочеться  в  трави  лягати,
Чарівний  Краю  Гуцульський,
На  вроду  ти  дуже  багатий.

Дивитись  на  Вас  хочу  вічно,
Подяку  я  долі  складаю,
Люблю  я  Вас  гори  всім  серцем!
Люблю  Вас  всією  душею !

автор:  Н.П.Рубан.