створення

Иван Славко
Усіх годинників - печать

ні, не часу, а безконеччя

нездалість розсуду - печаль

цей демон хизий

ізійдеться, зтече десною

і стороною веселково,

й зорею в хвилі озоветься -

де в ловкий випас  череда

планет заспіваних танцює

і поміж всіх, вона одна

це перше слово, да почує