У р дних горах

Надежда Рубан
  У  рідних  горах.

Далеко  там,  у  рідних  горах,
Стоїть  старенька  рідна  хата,
А  в  тій  хатинці  нас  чекають,
Мої  рідненькі -  мама  й  тато.

І  світ  довкола  такий  гарний,
Так  любо  й  мило  на  нім  жити,
Коли  ще  з  нами  мама  й  тато,
За  них  лиш  Господа  просити!

Добра  вам  тільки  в  рідній  хаті,
Мої  рідненькі,  любі  й  милі,
Пробачте  нам  гріхи  пихаті,
Що  у  житті  ми  наробили.

Ви  нас  зростили,  годували
І  виховали  усіх  гарно,
Пробачте  наші  злі  забави,
Життя  прожили  ви  не  марно.

Немає  вам  коли  старіти,
Зупинися  сонце  на  закаті,
Щоб  внуки,  правнуки  і  діти
Сто  літ  збирались  в  рідній  хаті.

Рідненькі,  любі – мама  й  тато,
Живіть  ще  довго  на  Землі,
Щоб  утішалися  ми  вами,
У  нашій  рідній  стороні.

А  як  колись ,через  сто  років,
Раптом  відійдете  від  нас,
То  хай  вас  прийме - рай  господній,
Що  приготовлений  з  небес!