Двое влюблённых

Селезнёв Александер
Не пали мені серце коханням
Не тривож ти мої почуття
Я не взмозі встояти божанням
І навіки спотворить життя

Приспів:
Ой любов ой любов це страждання
Це і мука і щастя й жура
Як обоє відчули кохання
Доля їхня й щасливо пора

Бо не кожній людині на світі
Випадае едина та мить
Почуття всої справжні й відкриті
Лиш коханій людині щастить

Автор:Александр Селезнёв
Год:21.10.2007
Никополь