Родной Никополь

Селезнёв Александер
В наше місто козацької слави
Просим в гості до нас завітать
Хто не має про нього уяви
Щиро зможемо все показать

Рідний Нікополь- красень привітний
Де Дніпро обмива береги
Працьовитий,веселий і світлий
Буде він вам усім до снаги

Любі друзі,до нас приїжджайте
Ми зустрінемо піснею вас
Щирі усмішки нам залишайте
Це найкращий дарунок для нас

Подивіться:довкола природа
Подивіться:довкола краса
Феросплавного труби завода
Ніби хочуть злетіть в небеса

                15.10.2006 року
               
Автор:Александр Селезнёв,Никополь