Рендомно

Женева Маррон
У плеєрі рендомно грає недоджаз,
У сумці цигарки із присмаком мохіто
І записник з десятком випадкових фраз,
Ще - книжка, мов душа закрита.

В душі, до речі, не пустир,
А сад, що квітне й плодоносить.
В війну награлась. Мабуть, мир?
Щаслива знову, суму досить!