Город, который я люблю

Селезнёв Александер
Здрастуй,моє місто вічно молоде
Я такого більше не знайшов ніде
Де зійшлись дороги аж п`яти січей
А його прикраса тисячі очей

Хай мій край чудесний завжди процвіта
Щоб збулася мрія і мета свята
Будуть жить щасливо і старі й малі
В Нікополі ріднім на святій землі

Ой,гудуть заводи-Нікополь встає
Які гарні люди в цьому місті є
Вони,мов ті квіти у моїм саду
Я людей щиріших,мабуть,не знайду

Та козацька слава житиме віки
В вас невтомні люди славні земляки
Щоб добро і воля завжди поруч йшли
Нікополь славетний вічно берегли

Нікополь привітний в будні і свята
А навколо нього нива золота
Береги цілують сонце і вода
Тож завжди у міста врода молода
                15.09.2003 року

                Автор:Александр Селезнёв,Никополь