В лабiринтах почуттiв

Ирина Визняк
Чарівний і такий дотепний,
Він з’явився в моїм житті.
Почуттєвостей цілий спектр
Розчинився у сум’ятті.

Я не знала, що так розквітне
Дотик двох поетичних душ.
Та тепер почуття елітне
Бешкетує в моїм саду.

Я в віршованих лабіринтах
Вже не в змозі знайти стежок.
В серці ніжність друкує принтер,
Мрії просяться до зірок.

Я розплутаю хміль чуттєвий,
Перестрибну ріку бажань.
І в прозорім парео Єви
Буду схожа на дику лань.

Я втечу від твоїх обіймів,
Заспокою бентежність снів.
Будуть там під замком надійним
Не страшні почуття мені.
                14.08.13р.