Вечiр- картинка

Татьяна Окуневская
Відтінко,вий,
Карти,нковий,
Синій – синій…
Повечеряти дивом – сніжинками
Для ангіни?
Чи на шубці по ковзанці їхати
Без зупину.
Уявляю собі таку ,
Я картину.
Вечір ніжно бузковий,
Фіалковий.
Затремтіти.
І з тобою летіти санками
Бо ми діти.
Та набридло з тобою няньчитись
(чесне слово)
Вечер  Білий,
Пухкий,
Кульбабчатий,
Загадковий.        18.12.08.

      
      ***

Діти - янголи...
Виростаємо...
Сонця мало нам,
Все ми знаємо...

Знову боляче,
Знову радісно...
Що там? Воля чи
Грати за вікном?

Иван Странник 2   06.01.2018