блазнi

Поспишайко
Суспільство - сцена, світ - театр,
Людина в ролі в’язня
Німує піп і психіатр 
Дзвенить ковпак у блазня.
Розмова швидко проявить
Те, що сховала лазня
Коли дзвіниці дзвін мовчить 
Дзвенить ковпак у блазня.
Зробились істини малі,
А знання непролазні
Десь позникали королі
І повмирали блазні.