Польова дорога

Любовь Берегиня
Дві сірих стрічки – польова дорога…
І плин думок… у тиші цій глибокій…
Сюди втекла від шуму я міського –
І душу огортає дивний спокій…

Ошатна лісосмуга на узбіччі,
Що в небеса шепоче щось натхненно…
У мене, мабуть, захват на обличчі,
Бо райдугу я ж бачу не щоденно!..

Вдивляюсь в ніжні кольори веселки,
Й думки стають у мене кольорові… )))
Тріпоче швидко крильцями метелик –
Чи, може, на своїй щось шепче мові?..

За обрієм пройшла десь щедра злива,
А райдуга – грози акорд заключний!
Природа – різнобарвна і мінлива…
Шлях проявів її жінкам співзвучний!.. )))

Дві сірі стрічки – польова дорога…
Зелений світ буяє малахітом…
Сюди втекла від шуму я міського,
Щоб наодинці попрощатись з літом…

21.08.13