Прославлення

Нинель Фетман
Ісусе, мій любий, до Тебе волаю,
У щирій молитві тебе прославляю,
Всією душею до тебе я лину,
Ніколи, нізащо Тебе не покину!

Ти світ і розрада, повітря й життя,
Без Тебе немає в мене майбуття,
Висів на хресті Ти за мене розп’ятий,
Пробитії руки, пробитії п’яти….

Жертовність Твоя без кінця і без краю,
Я погляд на Тебе весь час підіймаю
І бачу Твої невичерпнії очі,
Без Тебе, Ісусе, нічого не хочу.

Перепустку дав Ти у вічне життя,
Нема до минулого нам вороття,
Вогонь запалив, що ніколи не згасне,
Життя із Тобою величне й прекрасне.