1725 - I took one Draught of Life

Эмили Дикинсон -Алекс Грибанов
За жизни один глоток
В уплату взяли меня.
Кто бы поспорить мог?
Рыночная цена.

На точнейших весах
Определили мой вес –
Я получила за всю себя
Ровно глоток небес!


I took one Draught of Life —
I'll tell you what I paid —
Precisely an existence —
The market price, they said.

They weighed me, Dust by Dust —
They balanced Film with Film,
Then handed me my Being's worth —
A single Dram of Heaven!