Шеберлер

Сакен Сапаргали
Ар;а еті арша болып тоз;андар
Талай жылдар к;мек ;олын соз;андар
;ар жаума;тан м;з жаусада шыда;ан
Ж;лдегерлер ж;лдесінде оз;андар

Дегенде бар темір кессе; ;ыс;а кес
От;а салса жанбайт;;ын ;рпа; ;с
;здері;сі; жер мен суды; ;ожасы
;з елі;де ешкімдерден к;рме сес
 
А;аштанда т;йін т;йіп темірден
Не бір шебер шы;ады  жас ;рімнен
;рпа; ;шін ;лен м;ра егейін
Болса да;ы к;рім жа;ын т;рімнен

Жа;аларын жинай берем ескісін
;алы; ж;ртым ;ала;анын естісін
Жас к;німде ла;ындай ем киікті;
;азыр болдым Ешкі тауды; ешкісі

Бейбіт к;ндер безендірер жер бетін
Танымастай ;згереді келбеті....
Денсаулы;ым тастан берік ;зірге
Тас;аланы; бол;аннан ба перзенті

Айг;л ;ызым айт;ан с;зін естідік
Тас;алада орын тепкен тектілік
Са;шыларым т;рік болсын ;;ла;ы;
Керегі тек ;ыра;ылы; ептілік