Шлях в ночi

Юрий Курышев
Коли горить на небесах світило ночі,
І в цьому світлі потопаємо ми ....
Не страшно нам йти вперед
Крізь стіну ночьной темряву!

Ми зможемо багато чого пройти,
Лише буде потрібний супутник поруч.
І всі печалі і негаразди наші
У ту темряву ми проводжаємо поглядом!

І освітлює нам наш шлях
Світило то нічний наше.
І віримо ми що зможе стати
Від цього путівсе краше!

У тому світі розчинимося ми назавжди
І зможемо шлях пройти сповна!
Бути може буде тільки іноді
Сутеніти на шляху тому темрява!