Талант жiнки...

Валентина Тараненко
Жіноче серце, мов жаринка,
Чим дужче вітряно – горить,
Одна як день його частинка,
Друга як нічка, що ятрить.

Найгарячіше воно в світі –
Та може бути, немов лід
Безцінний скарб для неї діти
Кохання вірного політ…

Талантом Жінка володіє –
Молитвами лишає бід.
В любові серцем лебедіє   
Піде за любим навіть вбрід…

І зраду вміє теж прощати…
Любов терпіти все велить…
Але не вміє забувати…
До віку серденько щемить…