***

Наталия Маленко
Останнй подих
І життя пролітає як стрічка кинокадру
уяви,що живешь ти останній день ..і секунди відщітують твій час .
Час-який не вернеш ти назад
Без філософії обійдемось сьогодні
не цікаво це мені
і ваші лекції сліпі не проведуть мене до щастя у житті.
Останній подих...