To be in your sleeps

Мура Курская
I love you, you`re sleeping with verve,
I`m not in your soft sleeps, my dear,
Your any observe nerve
Won`t tremble of my love is near.
You`ll wake up, will passions become
So endless to others. I`m grief;
There`re so many dreams, I`m the one,
I`m a feeling and not make-believe.

"Сниться"
я люблю вас, а вы - во сне,
я вам даже не снюсь, mon cheri.
ни один лицевой нерв
ваш не дрогнет от этой любви.
вы проснётесь, не будет дна
вашей страсти к другим. я - грусть,
снов так много, а я - одна,
я же чувствуюсь, а не снюсь.

(2010)