Ажалдикай хуьда за...

Камалдин Ильясов Кашкентви
Зун лезги хва я, жувакай шиир кхьизвай,
Алатай фейи вахтар рикlел хкизвай,
Зун жегьил шаир я, лезги чlалаз чklизвай,
Лезги чlал хуьда за ажалдикай рекьизвай.