М сто гуде...

Ириша Ершова
Місто гуде... В зашторені вікна вітер
Знову шепоче мені про уривки снів.
Про те, як часом недбало вдягаєш светр,
Про те, що тебе чарує мій тихий спів.

Місто гуде...Мені часом в ньому сумно
Щастя з тобою, немає різниці де.
Без тебе немає повітря, стає знов дурно,
Мій любий, коханий, назавжди єдиний "В"