Ти - для мене завжди одна

Андрей Колисный
(1) Напередодні щасливих днів
Напередодні бурхливих рік
Що хотів – те давно зумів
Але тільки від себе не втік.

(2) Що хотів – те давно пройшов
Але тільки ще довго йти
Я тебе загубив, знайшов

І зумів щастя віднайти.

(приспів)
___________________________
Я прошу не тікай, не йди
Залишись лиш на одну ніч
Все життя це для мене Ти
Не прожити без твоїх пліч.

Я прошу не тікай, люби
За вікном уже злива льє
Все життя це для мене Ти
Ти для мене – життя моє.
__________________________

(3) І залишиться цілий світ
Ти і Я – безліч різних справ
Я скажу тобі знов «Привіт»
Як же довго на тебе ждав.

(приспів)

(4) Як же стрімко біжить ріка
Омиваючи береги
Ти - для мене завжди одна

Ти – єдина в моєму житті.

(приспів)

© Андрей Колисный