Осень

Селезнёв Александер
Знову осінь,мов дівка примхлива
Із дощами,вітрами прийшла
Прохолодна,сумна,мовчазлива
Нам чимало турбот принесла

І в бурхливому танці кружляє
Різнобарвних усіх кольорів
Листя килимом землю  вкриває
Проводжаючи в вирій птахів

Не здаються лиш квіти чарівні
Що цвітуть у моєму саду
Вони ніжні,прекрасні і дивні
Я до них на побачення йду

Осінь,осінь-журба і надія
Осінь шлюбів і радісних змін
Може в когось здійснилася мрія
Дочекавшись в житті перемін

                12.09.2009 року
               
                Автор:Александр Селезнёв,Никополь