Ти молись, коли сонечко встане

Большаков Алексей
Ты  молись.  Ты  молись  утром  рано,
Ты  молись  перед  сном,  и  в  тот  час
Ты  молись,  когда  всё  уж  пропало  -
Он  и  мир,  и  покой  тебе  даст.
.
И  ничто  пусть  уже  не  тревожит
Чистоту  твоих  дум  и  мечты.
Ты  молись.  Бог  тебе  жить  поможет  -
Под  ладонью  его  будешь  ты.

Оригинал стихотворения, очень известного на Украине,
но авторства его я выяснить пока не смог:

Ти  молись,  коли  сонечко  встане.
Ти  молись,  коли  спати  вже  час.
Ти  молись,  як  надії  не  стане  -
І  Він  спокій  і  мир  тобі  дасть.
.
І  нехай  вже  ніщо  не  тривожить
Твої  мрії  і  чисті  думки  !
Хай  Господь  у  житті  допоможе,
Не  відніме  від  тебе  руки.

Папка 23 - стихотворение 20