мне без цябе не патрэбна н чога...

Евгений Пешко
мне без цябе не патрэбна нічога...
ні мараў, ні мэтаў няма ў мяне
жыць у турме ці ў панскіх пакоях
мне усё роўна, бо без цябе

мне без цябе і жыццё не патрэбна,
колькі засталася дзён не лічу
я не лічу хвіліны да смерці
кожнаму кутніку іх раздаю

мне не патрэбны святыя пісанні
кожны мой ліст да цябе ён святы
незлечаны боль я ў сэрцы схаваю
і там адзіноту сваю зачыню.