Я не хот ла

Надежда Рубан
   Я  не  хотіла.

Я  знову  пробираюсь,
Крізь  терни  та  ліщину,
Я  знову  покохала,
Та  не  того  мужчину.

І  знову  болить  серце,
Так  солодко  і  гірко,
І  знову  в  душі  грають,
Усі  музики  дзвінко.

Я  довго  упиралась,
Вірити  не  хотіла,
Тепер  я  упиваюсь,
Душа  аж  закипіла.

Я  точно  не  хотіла,
Такого  ось  кохання,
Та  сон  свій  загубила,
Тебе  я  жду  до  рання.

Навіщо  мені  кари,
Такі  на  цьому  світі ?
Невільного   кохати,
І  попадати  в  сіті.

Я  знаю , що  не  можна,
Отак  мені  грішити,
Та  я  ніщо  не  можу,
З  коханням  цим  зробити.

Не  знаю , буде  рана?
Чи  лиш  маленька  ранка?
Та  я  твоя  невільниця,
Твоя  тепер  я  бранка…

автор: Н.П.Рубан.