Мечты - миражи

Надежда Рубан
                Мрії - міражі.

Я  знову  по  світі  мандрую, мандрую,
Життя  мене  носить  то  там  десь , то  тут,
Одягаюсь  за  останньою  модою  писку,
В  шикарний , казковий  їду  Голлівуд.

Знамениті  артисти  і  Катя   Осадча,
Журналісти , моделі, червона  доріжка,
І  все , що  у  моді  від  самого  Версаче,
Білосніжна  блистить  Голлівудська  усмішка.

Про  теплу  країну  я  мрію  з  дитинства,
Де  фільмів  знімають  багато , багато ,
В  Болівуді  зустріну  Чакраборті  артиста,
Ця  подорож  стане , як  свято.

Побачити  Діда  Мороза  я  хочу,
Не  підставного , а  щоб  був  натуральним,
Знову  мрії  свої  я  плекаю ,  лоскочу,
І  ось  я  у  мріях ,  за  колом  полярним…

автор: Н.П.Рубан.