Без тебе

Валеева Анна
А я ще мрію все повернути,
Без тебе бути немає сил.
Щоб знов сказав ти:- Привіт, Анюта!
Та на прогулянку запросив.

В парк вересневий де кольорами
Дерева грають, та шепотять.
Про те кохання, що поміж нами
Палало, наче вогонь багать.

Ти не забув, я теж пам’ятаю
Смак поцілунків, а почуття,
Як тужний крик лелечої зграї
Хвилюють душі нам все життя.

А я ще мрію все повернути,
Хто я без тебе? Безкрилий птах...
Я тільки зможу втопити смуток
В твоїх, коханий, рідних руках.

Коллаж автора.




Плэйкаст: