***

Ксения Корчма
Співуча родина
у кожній є хаті.
Співає дитина
співає і матір

І татко під вечір
заводить розмову
і з піснею тихою,
про цвіт калиновий


Ці  пісні чудові
співають дідусі.
Колись у давнину
співала й  бабуся.

Співуча родина
у кожній є хаті!
Співуча родина-
це вся Украіна !