Оловяна ос нь

Надежда Рубан
  Оловяна   осінь.
   
Срібно –ясні  зорі
Падають  на  плечі,
В  кохання  у  полоні
Я  в  цей  пізній  вечір.

Кохання  наче  пісня
Я  від  кохання  п’яна,
Осінь  наша  пізня –
Осінь  олов’яна.

Любий  мій  коханий ,
Що  ми  наробили ?
Твої  чорні  очі -
Серце  полонили.

Ласую  кохання,
Як  солодку  грушу,
Полонив  ти  серце,
Заглянув  у  душу.

За  собою  манив
Чорноокий  сокіл,
Розум  задурманив
І  украв  мій  спокій.

Ой -  яка  приємна,
Цілунків  тих  блокада,
Любов  моя  таємна
Із  смаком  шоколада.

Пливе  по  небі  місяць
Тоненький , молоденький,
На  тебе  я  чекаю
Мій  любий , солоденький.

В  нашого  кохання
Закороткі  ночі ,
Знов  любити  хочу
Смарагдові  очі.

Душу  нам  зігріто,
А  у  скронях  просинь,
Олов’яне  літо –
Олов’яна  осінь.

        автор: Н.П.Рубан.