Моя синиця

Надежда Рубан
       Моя  синиця.
 
Шукала  і  шукала  долю  я,
Все  думала , що  буде  як  в  книжках,
Шукала  в  небі  свого  журавля,
А  моя  синиця  у  чужих  руках.

І  де  тепер  мені  її шукати ?
Я  б  її  стала  дуже  берегти,
Не  буду  її  з  рук  вже  випускати,
Та  як  мені  синицю  ту  знайти ?

Закличу  в  поміч  вітра  я  буйного,
Гуляє  він  у  кожній  стороні,
Синицю  хай  знайде  і  ще  до  того,
Хай  принесе  на  крилах  він  її.

Підніметься  хай  в  небеса  безхмарні
Хай  просканує  всі  поля,,
І  хай  мою  синицю  він  поверне,
Я  не  погляну  більш  на  журавля…


Автор: Н.П.Рубан.