Сховаю

Виталий Смехов
В осінню ніч - подалі від очей,
Сховаю твоє серце у долонях,
Його я грітиму крізь тисячі ночей,
Аж доки біль не відіб"ється в скронях...

Я так сумую......ти мене пробач,
За те що я, знайшов тебе у світі
Ти не почуєш мій болючий плач,
Ти залишаєшся навік в моєму літі...

Ти залишаєшся - палючим ясним днем,
Ти залишаешся - кристальною росою,
Ти в серці залишаєшся вогнем,
Бо душу я, віддав тобі вже свою.......