***

Наталия Маленко
Кілометри заберуть не потрібне.
все розмиє осінній дощ.
більше друзі не рідні
і ти вже не з ними давно.
як хочется зустрітися знову
і від обіймів ламатися в щент.
як хочется іх не відпускати ... але кілометри заберуть все....

грітиме в холодний день пам*ять тебе
а потім  пронизувати до жару тіло про ті дні... і тих людей.