Зда ться, ми зустр лись випадково

Андрей Колисный
Здається, ми зустрілись випадково,
Але чомусь так мариться мені –
Що ти ввійшла в моє життя казково
І що була – ти десь у вигнанні.

Що ми раніше бачились з тобою,
Не знаю тільки – як, коли і де!
Що брали в руки, за кохання, зброю
І падали в колосся золоте.

Що зранку ти усмішкою вітала,
А я - намилуватися не міг,
Як ти своє волосся заплітала,
Біля моїх закам’янілих ніг.

Що ми з тобою щастя зустрічали
І бачили, як квітне зимній сад,
Що за вікном морози все сичали,
А в нашім домі зеленів фасад.

Здається, ми зустрілись випадково,
Але чомусь так мариться мені –
Що ти ввійшла в моє життя казково
І що була – ти десь у вигнанні.

© Андрей Колисный
17 сен 2013