Обикновени рисунки- 67. Истински цветове

Борис Калинов
Очите ти...
Да! В тях
се отразяват
Светове!
Ще те рисувам...
А ти сега не ги
прикривай с длан!
Ще те рисувам,
а аз започвам
винаги от там!
Ще те рисувам-
с моите-
най-истинските
Цветове!

Б.Калинов- Странник
21.09.2013г.
Пловдив

Не закрывай глаза
ладонями...
Я буду рисовать
Вселенну в них.
Я искать буду
самые
истинные краски...
Для тебя!
Б.