Мавпочка перед люстерком

Свирина Нинель Анатольевна 1
Мавпочка перед люстерком.
**********************************
Чому то люди такі агресивні та дуже злі?
Чому народжуються такі, на моїй землі?!
Підгледівши / і не раз /, за кимось, у щілину,
вони мають час, щоби зганьбити іншу людину!
Поводиться, перед люстерком, наче мавпочка та:
дивиться, на себе ж, а дума, що лише вона свята.
То мордою, то дупою, до дзеркальця повернеться.
"На мене гидота дивиться!"- Каже. -"Як воно зветься?"
Невтямки  кривляці - мавпочці, що  тож  вона сама  і  є!
У дзеркалі, "красуня" свою ж морду, та дупу, не впізнає.
Запросила до себе, таких же, собі подібних, попатякати;
ті галас як підняли, дивлячись на мавпу у дзеркалі, перелякану.
Проходив поруч, песик кмітливий, побачив, та як розсміється!-
"Та ви, мабуть, усі тут здуріли, неначе! Чи мені так здається??
Смійтесь! Смійся, кагала! Над собою смійся, мавпа - дурепа!
Як би розум, мала -знала б: над іншими посміхатись не треба!
Та що ж візьмеш, з кривляки, якщо розум свій десь загубила?!
Хай, собі, патякають: дві моські, мавпа, та подружка її - горіла.
*******   / 24.09.2013 р. /