Кохання чи хвороба? укр

Людмила Махиня 2
Ти маг, ти екстрасенс,
Ти чародій;
Ти родом із cнів моїх
І мрій;
Від дотику твого
Я божеволію;
Напруга двісті двадцять -
Я непритомнію;
Під ложечкою щось солодке
Ссе,
А серце із грудей ось-ось
Втече;
Від погляду твого-
 Ніяковію,
Від відчуття тебе
Я млію,
Язик присох, отерп,
Німіє;
Що коється зі мною-
Не розумію:
Біль зубний в душі, озноба;
Оце і є  кохання…
Чи хвороба?