Вопросы, вопросы...

Илий-Эо-Рой
so what you need?  so what you can,
if on your mind - forever young?
Who say all trust, and gave its life?
Who back again, for steal your pain?
Well.. You don't know for what time grow.
Who fly in sky? Who go below?