Капки акварел- 58. Никога... Никогда...

Борис Калинов
Реших се
да рисувам
Любовта.
Едно платно
поело дълго хиляди
мълчания...
Рисувах тайно-
късно
през нощта,
и спирах
щом слънцето
надничаше към
моите страдания...
Захвърлил после
четките,
палитра и бои‘
оставах сам,
невярвайки, че помня
чертите и‘- там
нейде- в моите
мечтания...

Б.Калинов – Странник
27.09.2013г.
Пловдив
Художник: Уилям Хаенраетс - акварели