Кожен про щось думав

Елена Полищук -Зелинская
        Навпроти мене  промайнуло тисячу очей. І в жодному з них  я не бачила  щирості. Це була така крихітка в морі   ввічливості ,а скоріше правил етикету. Кожен про щось думав,  про щось мріяв, а хтось просто когось осуджував. Тисячу думок…..і всі такі різні. Безліч поглядів на життя ,сотні переживань і у кожного свої. Ніхто не виносить  сміття  зі свого дому,адже це так не просто  взяти і сказати про себе правду. У кожної людини є якісь недоліки, і всі бояться бути засудженими іншими . Один раз зробивши помилку, можна винести собі вирок назавжди. Всі бояться  осуду, клейма, та всі з пересторогою дивляться один на одного. Хтось  бачить себе  на сходинку вище за інших, а  інший тримається поруч  за нього,  щоб втриматися на плаву. Очі – це пута павутини, що затягують та висотують , проїдають та випікають тобі душу. Я дивилася на людей, які  сиділи поруч зі мною, але ніякого тепла  від них не відчувалось. Проте душа моя ціпеніла від їх думок.